Verhoog het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers

Uitgeruste werknemers zijn productiever, energieker en gezelliger!

Aan het eind van het jaar komt dit neer op een extra maand aan productiviteit, zonder daar ook maar een uur extra voor te werken. Ook zorgt een goede nachtrust onder andere voor minder ongelukken op werk en een betere gezondheid van medewerkers.

Dit is te bereiken door je nachtrust te optimaliseren. Tijdens een lezing vertel ik jullie hoe slaap werkt en wat jullie kunnen doen om 's nachts zo goed mogelijk te herstellen zodat je het maximale uit je dag kan halen.

 

Goede slaap geeft je sportprestaties een boost

Slaap is een cruciaal onderdeel in (sportief) presteren. Zo scoort een basketbal team 6 punten per wedstrijd meer wanneer de spelers meer slapen. 

Tijdens een lezing geef ik jou, je club of je team inzicht in de rol van slaap op je sportprestaties en leer je hoe je dit in je voordeel kan gebruiken.

We bespreken onder andere of je beter warm of koud kan douchen voor het slapen. Zo kunnen jullie het maximale uit jezelf halen tijdens het sporten!

Wil je alvast meer hierover lezen? Lees dan mijn artikel over de rol van slaap in sport door op de onderstaande link te klikken.


Meer informatie

Laat je naam en gegevens achter en ik neem vrijblijvend en binnen 48 uur contact met je op voor een oriënterend gesprek.

Ook kan je contact opnemen via +31611567348 en info@slaapcoachwestland.nl.