Van fysiotherapeut tot slaapcoach voor volwassenen

Mijn naam is Jeroen. Samen met mijn vriendin en twee katten woon ik in het mooie Maassluis.

Nadat ik in 2017 afgestudeerd ben als fysiotherapeut ben ik mij gaan verdiepen in alle factoren die invloed hebben op pijn en herstel. Het onderdeel 'slaap' fascineerde mij gelijk, omdat het de basis is voor je fysiek en mentaal welbevinden. Ik heb besloten om een cursus te doen tot slaapcoach, gericht op volwassenen, en verdiep mij graag in boeken en de laatste wetenschappelijk ontwikkelingen over slaap.

Wat mij fascineert is hoe slaap werkt, hoe ontzettend belangrijk het is voor álles wat in ons lichaam plaatsvindt en tegelijkertijd hoe weinig aandacht hieraan besteed wordt. Gezond eten en sporten is goed voor je gezondheid, maar slaap is minstens zo belangrijk!

Door mijn achtergrond als fysiotherapeut en interesse in sport en voeding kijk ik als slaapcoach voor volwassenen naar alle factoren die jou gaan helpen bij een betere nachtrust. Dit start ik met een geheel gratis en vrijblijvend intakegesprek.

 

Slaapcoach Jeroen

Mijn lees- en kijktips voor jou

Wil je in de tussentijd al meer weten over hoe slaap werkt?

Lees dan het boek ' Slaap' van Matthew Walker. Dit boek gaat in op hoe slaap werkt en geeft ook gelijk goede tips om zelf toe te passen.

Hieronder lees een uitgebreide uitleg over mijn werkwijze


 

Of bekijk alvast de onderstaande video:

(Kijk hem niet 's avonds laat in bed op een fel scherm, want dit kan wel eens je nachtrust belemmeren!)