Presentatie Reinders en van Soest

Gepubliceerd op 13 juli 2023 om 12:30

Afgelopen week ben ik namens JPT Personal Training & Coaching bij HRM Adviesbureau Reinders & Van Soest uitgenodigd om een presentatie te geven over slaap.

Tijdens de presentatie, met een enthousiaste en scherpe groep deelnemers, hebben we het gehad over wat er gebeurt tijdens je slaap en hoe je je eigen nachtrust kan verbeteren.

Ook hebben we gesproken over hoe je je kinderen zo goed mogelijk kan laten slapen, zodat je zelf ook maximaal van je nachtrust kunt genieten.

 

Presentatie over slaap

Wist je dat één op de vijf Nederlanders slaapproblemen heeft? Dat zijn ruim 3,5 miljoen mensen!

Dit brengt veel gezondheidsproblemen met zich mee, zowel fysiek als mentaal. Hierdoor zal je vaker ziek zijn en je minder lekker in je vel zitten.

Te weinig slaap is onder andere een groot risico in het ontstaan van stress en burn-out klachten.

Aan de andere kant verhoogt een goede nachtrust onder andere de productiviteit en de sfeer op de werkvloer. Voor een bedrijf en haar werknemers is het daarom extra belangrijk om aandacht te besteden aan dit onderwerp.

 

Gun jezelf en je werknemers of collega's een goede nachtrust

Tijdens een leerzame en interactieve lezing vertel ik jullie hoe slaap werkt en wat je kan doen om je slaap te verbeteren. Hierdoor zal iedereen fitter, vrolijker en meer gefocust voelen, zowel op als buiten het werk! 

Voor meer informatie kan je je gegevens achterlaten in het contact formulier hieronder.

Ook kan je bellen naar +31611567348 of een email sturen naar info@slaapcoachwestland.nl