Slaapcursus met het vitaliteitsbudget

Gepubliceerd op 14 augustus 2023 om 17:47

Verhoog het welzijn en de productiviteit van uw werknemers

Uitgeruste werknemers zijn productiever, energieker en gezelliger!

Aan het eind van het jaar komt dit neer op een extra maand aan productiviteit, zonder daar ook maar een uur extra voor te werken. Ook zorgt een goede nachtrust onder andere voor minder ongelukken op werk en een betere gezondheid van medewerkers.

 

Vitaliteitsbudget

Het vitaliteitsbudget is gericht op het positief stimuleren van de gezondheid van medewerkers. Als werkgever kan je hier gebruik van maken door bijvoorbeeld lezingen, trainingen en activiteiten te organiseren die jouw werknemers vitaler maken.

 

Je kan via de zorgverzekering van je bedrijf gebruik maken van het vitaliteitsbudget als je een werkgevers collectief hebt afgesloten. Hiervoor krijg je een bedrag per werknemer die hierbij is aangesloten.

Lezingen en trainingen bij Slaapcoach Westland

Door een lezing of training van Slaapcoach Westland kan ik uw bedrijf vitaler en productiever maken. Daarnaast zullen uw werknemers met meer plezier naar werk gaan wanneer zij beter zijn uitgerust. Tijdens een lezing vertel ik jullie hoe slaap werkt en wat jullie kunnen doen om 's nachts zo goed mogelijk te herstellen zodat je het maximale uit je dag kan halen.

 


Meer informatie

Laat je naam en gegevens achter en ik neem vrijblijvend en binnen 48 uur contact met je op voor een oriënterend gesprek.

Ook kan je contact opnemen via +31611567348 en info@slaapcoachwestland.nl.